• سوال :

    در اثر شكستگی دوتا از مهرهای كمرم مورد عمل جراحی قرار گرفتم ال٢و ال٣بعد از گذشت یك ماه از عملم مقداری فشار رو پای راستم اومده كه باعث شده كنار ستون فقرات دچار گرفتگی وگاهی تیر كشیدگی میشود حالا با گذشت زمان این تیر كشیدن و گرفتگی بر طرف میشه یا حتما باید به پزشكم مراجع كنم باتشكر فراوان

    253 0 ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ مشاهده پاسخ
    بهتره یك ام ار اى جدید انجام دهید
  • سوال :

    باسلام. اقای دکتر خواهرمن تابستون فلج بلز گرفت؛در طی دوره بیماری ی بارنفسش بند اومد و پاهاش سست شد و نمیتونست راه بره؛تا اینکه بیماریش خوب شد؛اما حالا باز دوبار پاهاش سست شده جوری ک پاهاش کج میشه موقع راه رفتن برای مدتی ،انگار توپاهاش استخوان نیست، ی مدتم استخونای بدنش درد میکرد، بنظرتون علتش چیه؟ممنون میشم جوابمو بدین.

    395 0 ۱۳۹۵/۱۱/۲ مشاهده پاسخ
    علایمی كه شما میگید نیاز به بررسی بیشتر دارد وربطی به بلز ندارد حتما به پزشك مراجعه كنید
  • سوال :

    با سلام. اقای دکتر نتیجهmri از کمرم اینطوری نوشته شدهloss of lordotic curvature of lumbar spine is noted وmultilevel small schmorl nodes are noted وdecrease of t2 signal intensity in intervertebral disks indicates dehydration .ایا بیماری بنده شدید میباشد و چیز خاصی رو مشاهده میفرمایین.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

    396 2 ۱۳۹۵/۱۰/۳۰ مشاهده پاسخ
    شما دسك خفیف دارید كه چندان اهمیت ندارد
  • سوال :

    سلام و عرض ادب.میخواستم بپرسم احتمال داره عمل دیسک کمر موجب معلولیت حرکتی بشه ؟

    359 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    اگر منظورتان محدودیت است به هر صورت هر عملی بطور موقت محدودیت میدهد
  • سوال :

    لطفا در مورد این ام ار ای نظر دهید ممنون there are bulging disk at levels L5_S1& L4_L5

    359 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ مشاهده پاسخ
    دیسك خفیف دو مهره دارید
  • سوال :

    سلام.آقای دکترمن بعلت کمردردیک هفته داروی گاباپنتین100مصرف کردم والان دوروزه وقتی ک میخوابم وبلندمیشم ازسمت چپ سرگیجه شدیدی میگیرم.وقتی که ازسمت راست میخوابم وبلندمیشم هیچ سرگیجه ای ندارم.درضمن سرگیجه چندثانیه طول میکشه،امکان داره بخاطرمصرف این داروباشه؟؟

    1274 2 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ مشاهده پاسخ
    سلام بله احتمالا بدلیل مصرف این دارو میباشد
  • سوال :

    بیماری داریم با سابقه دیابت و کراتینین1/33 و اوره 53 که ورتبرال های گردنی وی به طور مختصر گرفته شده است وبا وجود مراجعه به پزشک هنوز دارای سرگیجه های خفیف می باشد و پزشک معالج MRIآنژیوگرافی برایش توصیه کرده و از طرف دیگر متخصص داخلی اجازه چنین کاری را نمی دهد و مگوید به کلیه هایش آسیب می زند وما بر سر دو راهی مانده ایم .نظر جناب عالی در این باره چیست

    475 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۱ مشاهده پاسخ
    شما میتوانید سونوگرافی داپلر انجام دهید كه عارضه ای ندارد
  • سوال :

    سلام.
    خانمی ۳۳ ساله و متاهل هستم. مدتی قبل به علت داشتن سرگیجه و تاری یک چشم به دکتر مراجعه کردم. بعد از انجام M.R.I و نرمال بودن نتیجه، با توجه به التهاب عصب چشم، تشخیص فشار مغز بالا را داداند. بار اول LP انجام دادم فشار مغزم ۳۶ بود. با کشیدن مایع مغزی نخاعی و مصرف داروی استازولامید و فوروزماید بار دوم LP ۱۳.۵ شد. بعد از حدود یک ماه دوباره اینکار رو انجام دادم فشار مغزم ۳۲و ده روز بعد با Lpچهارم به ۲۹ رسید. میخواستم بدونم بدون علت ممکنه فشار مغزم پایین نیاد و این که این روند تا کی باید ادامه داشته باشد؟ ضمن این که مایع مغزی نخاعی رو به آزمایشگاه دادن و موردی نداشت و نرمال بود.
    با تشکر

    636 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۱ مشاهده پاسخ
    معمولا اگر بعد دو هفته درمان طبی وlp پاسخ درمانی گرفته نشود با ید شنت گذاشته شود
    بهتر است به یك جراح اعصاب مراجعه كنید
  • سوال :

    با عرض سلام و خسته نباشید من avm دارم تازه متوجه شدم پسرم ۲۲ سالمه میخواستم ببینم درمان میشه

    453 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۱ مشاهده پاسخ
    بله بسته به محل و سایز ان درمانهای متفاوتی وجود دارد كه تو ضیح مفصل دارد
  • سوال :

    سلام اقای دکتر
    من 23 سالمه از چند سال پیش وقتی تو شرایط بد یا استرس زا قرار میگرفتم دستم درد میگرفت اما ثابت نبود بعد از چند روز خوب میشد.اما الان مدتیه ک درد استخونام خیلی شدید شده و راحت نمیتونم نفس بکشم. اول از فکم و کتفم شروع شد بعد گردنم و کمرم و بعد پاهام.اول فقط سمت چپ بود به همین خاطر اکو قلب دادمو مشکلی نداشت اما بعد از مدتی به سمت راستم کشیده شد.و احساس میکنم بدنم میلرزه و تپش قلب شددددیدی دارم.وقتی ک میخوام بخوابم از تپش قلب نمیتونم خوابم نمیبره کاملا قلبمو حس میکنمو موقع خواب شونه هام یا دستو پام میپرن .بدون اینکه اتفاقی بیفته تپش قلب دارمو بدنم میلرزه علتش چیه؟ استرس مشکلی قلبی و یا مشکل ریه و عفونت گلو .اخه ی پزشک داخلی اینو گفتن ک ممکنه عفونت گلو باشه چون من سینوزیت هم دارم.خواهش میکنم راهنماییم کنید.

    467 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ مشاهده پاسخ
    بیماری شما احتمالا استرسی میباشد بهتر است با پزشك اعصاب وروان مشاوره نمایید
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر آرش بابا پور طاهر تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام