• سوال :

    سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرم دو روز پیش تو خونش حالش بهم می خوره و انگار سرش هم به جایی خورده و حدود 1 ساعتی طول کشیده تا متوجه بشن و برسوننش به بیمارستان. وقتی اورژانس اومد متوجه شد سطح هوشیاری پایینه .اول می گفت سرم خیلی درد می کنه و نفس تنگی داشت که الان کمتر شده . منتقل کردنش به بیمارستان که از همون موقع (48 ساعت) هیچکس رو نمیشنااسه . سیتی اسکن و ام ار ای هم انجام دادن و چند دکتر دیدن و گفتن توی عکسها عارضه ای دیده نمیشه . اما هیچ کس و هیچ چیز رو نمیشناسه .عملا فقط تکلم داره … به نظر شما علت میتونه چی باشه و آیا این فراموشی موقته یا دایم. ممنون

    283 1 ۱۳۹۵/۱۱/۲۱ مشاهده پاسخ
    سلام احتما فراموشی وگیجی گذرای بعد ضربه دارند كه خوب میشه
  • سوال :

    با سلام بنده ده سال است که سردرد شدید همره با سوزش چشم درد و درد در قسمتهایپیشت سر و شقیقه ها.سردردم به هنگام بیدار شدن در صبح شدیدتر می شود با خواب زیاد سردردم کمی بهتر میشود از طرف دیگر هنگام سردرد سر و فکم و دندانهایم منقبض می شود اقای دکتر من زیاد دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم به نظر شما بنده باید چه کار کنم.

    259 1 ۱۳۹۵/۱۱/۲۱ مشاهده پاسخ
    شما باید یك ام ار ای انجام دهید در صورت سالم بودن به متخصص نورولوژی مراجعه كنید
  • سوال :

    سلام من از دوهفته پیش احساس سنگینی درمعده م وبی حسی در دست وپا داشتم تا اینکه چهارروز پیش هنگام رفتن به دستشویی دچار گرفتگی درکمر وحالت تهوع وعرق سرد وبی حسی وبیحالی شدید شدم وبا مراجعه ی اورژانس به منزل من تشخیص دادند که همه ی علایم حیاتی من طبیعی است واین حالتها به خاطر عارضه ی دیسک کمرم میباشد البته فردای آنروز من به بیمارستان قلب مراجعه کردم زیرا تپش قلب هم داشتم ولی باآزمایشات انجام شده ونوار قلب واکسی قلب سالم بود ولی متاسفانه هنوز بی حسی در دست وپا ومور مور شدن در نقاط مختلف بدن و و گرفتگی کمر ودل دردم خوب نشده باتوجه به اینکه دچار دیسک گردن وکمر میباشم لطفا مراراهنمایی بفرمایییدمتشکرم

    235 0 ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ مشاهده پاسخ
    خوب علایمی كه میگید باید از نزدیك معاینه بشید واماراى شما رویت شود تابتوان تصمیم گرفت
  • سوال :

    سلام خواهرم دیشب 1دفعه دستاش فلج شد بعد چند ساعت حالش بهتر شد بعد آون اسهال استفراغ شدید گرفت آیا این بیماریش گیلن باره هست باید چکار انجام بدیم

    244 0 ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ مشاهده پاسخ
    گیلن باره معمولا با بی حسی از انتهای اندامها شروع شده ودو طرفه میباشد بعیده برای ایشان باشه ولی اگر بهتر نشدند باید بررسی شوند
  • سوال :

    در اثر شكستگی دوتا از مهرهای كمرم مورد عمل جراحی قرار گرفتم ال٢و ال٣بعد از گذشت یك ماه از عملم مقداری فشار رو پای راستم اومده كه باعث شده كنار ستون فقرات دچار گرفتگی وگاهی تیر كشیدگی میشود حالا با گذشت زمان این تیر كشیدن و گرفتگی بر طرف میشه یا حتما باید به پزشكم مراجع كنم باتشكر فراوان

    185 0 ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ مشاهده پاسخ
    بهتره یك ام ار اى جدید انجام دهید
  • سوال :

    باسلام. اقای دکتر خواهرمن تابستون فلج بلز گرفت؛در طی دوره بیماری ی بارنفسش بند اومد و پاهاش سست شد و نمیتونست راه بره؛تا اینکه بیماریش خوب شد؛اما حالا باز دوبار پاهاش سست شده جوری ک پاهاش کج میشه موقع راه رفتن برای مدتی ،انگار توپاهاش استخوان نیست، ی مدتم استخونای بدنش درد میکرد، بنظرتون علتش چیه؟ممنون میشم جوابمو بدین.

    279 0 ۱۳۹۵/۱۱/۲ مشاهده پاسخ
    علایمی كه شما میگید نیاز به بررسی بیشتر دارد وربطی به بلز ندارد حتما به پزشك مراجعه كنید
  • سوال :

    با سلام. اقای دکتر نتیجهmri از کمرم اینطوری نوشته شدهloss of lordotic curvature of lumbar spine is noted وmultilevel small schmorl nodes are noted وdecrease of t2 signal intensity in intervertebral disks indicates dehydration .ایا بیماری بنده شدید میباشد و چیز خاصی رو مشاهده میفرمایین.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

    290 2 ۱۳۹۵/۱۰/۳۰ مشاهده پاسخ
    شما دسك خفیف دارید كه چندان اهمیت ندارد
  • سوال :

    سلام و عرض ادب.میخواستم بپرسم احتمال داره عمل دیسک کمر موجب معلولیت حرکتی بشه ؟

    268 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۹ مشاهده پاسخ
    اگر منظورتان محدودیت است به هر صورت هر عملی بطور موقت محدودیت میدهد
  • سوال :

    لطفا در مورد این ام ار ای نظر دهید ممنون there are bulging disk at levels L5_S1& L4_L5

    254 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ مشاهده پاسخ
    دیسك خفیف دو مهره دارید
  • سوال :

    سلام.آقای دکترمن بعلت کمردردیک هفته داروی گاباپنتین100مصرف کردم والان دوروزه وقتی ک میخوابم وبلندمیشم ازسمت چپ سرگیجه شدیدی میگیرم.وقتی که ازسمت راست میخوابم وبلندمیشم هیچ سرگیجه ای ندارم.درضمن سرگیجه چندثانیه طول میکشه،امکان داره بخاطرمصرف این داروباشه؟؟

    952 0 ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ مشاهده پاسخ
    سلام بله احتمالا بدلیل مصرف این دارو میباشد
کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به دکتر آرش بابا پور طاهر تعلق دارد

طراحی وب سایت و پشتیبانی : آنلاین سلامت دات کام